Į pradžią » Urban games & interventions

Photo Jam: Burbuliatorius 18

28 September 2010 8 komentarai(-ų)

Autorius: Laimikis.lt

The second “Bubble the City” season is over, many thanks to participants and enthusiasts, who spread the event. We are glad for Telšiai and Marijampolė and also for UK and Germany cities, which took part in the event this summer! We have got a great news, that this Monday Svelvik (Norway) has joined us, and the event was attended by many citizens. Thanks to all photographers for your beautiful shots! It is your photos that make it possible to connect various cities. Now we are going to produce new scenarios for autumn/winter season :)

Sveikiname visus burbuliuotojus su antrojo Burbuliatoriaus sezono pabaiga! Šiandien turėjome net du gimtadieninkus, kurie vaišino burbuliuotojus arbata ir pyragu! Dar kartą sveikiname :)

Ačiū Burbuliatoriuje besilankantiems draugams, tėvams ir vaikams, fotografams, muzikantams, keliautojams iš kitų šalių (svečiams iš Australijos, Italijos, Norvegijos, Korėjos, Vokietijos!) už šiltą kompaniją ir smagias akimirkas. Taip pat dėkojame bendraminčiams, kurių pastangomis “Burbuliatorius” persikėlė į kitus miestus ir kitas šalis, ir kurių dėka jis virsta gera pirmadienine tradicija.

Prieš porą valandų sužinojome, kad kartu su mumis burbuliavo Norvegijos miestas Svelvik. Štai ką mums parašė Randi Sand pirmadienį: “Today we are going to “bubble the city”. The city is Svelvik, Norway. We learned about it when we were visiting Vilnius four weekes ago. It’s the second time we do it here, and I hope many people will come this time too!”. Kol mes laukiame nuotraukų iš Norvegijos, pradedame skelbti reportažus iš kitų burbuliuojančių miestų:

Vilnius: Vylūnė Pračkailaitė (fb)

Kaunas: A. Aleksandravičius (fb)

Klaipėda: Edmundas Pilvelis (flickr)

Vilnius Linas Vasiliauskas (flickr)

Telšiai Tomas Brazauskas (fb)

Marijampolė: Vladislav Ovčiarov (fb)

London: Arūnas Baškys (flickr)

Vilnius. Julius Narkūnas


Į sezono pabaigą baigėsi ir zoomorfiniai burbulai


Visą dieną lijo, bet prieš pat “Burbuliatorių” nustojo,
tad drąsiausi burbuliuotojai vis dėlto susirinko aikštėje.

Jau ne pirmą kartą pastebime, kad patiems burbulams lietingi orai labai patinka :)

St.Čhe atsinešė kibirą (!) arbatos :)

O štai ir dar vienas žmogus, kurio gimtadienis yra burbulingas :)

8 komentarai(ų) | comments »

  • Laimutė sako (said):

    Čia įdėtą Lino nuotrauką pavadinčiau “flirtavimas burbulais”. Nebereikia mergaitėms už kasų tampyt, norint parodyti dėmesį ;))))
    Paskutinė nuotrauka nepaaiškinta: tie pilki siūlai – tai besileidžiančių burbulų atspindžiai ;)

    Beje, burbuliuotojų gal buvo ne per daugiausia, bet burbulų kiekis tikrai buvo vienas didžiausių. Tiesiog spiečiai jų kilo aukštyn, kabojo vangiai pajudėdami tai į vieną tai į kitą pusę, paskui pavargę lėtai gulė ant Lukiškių raudonų takų ir nesprogdami gulėjo ten ištisu kilimu…

  • wr sako (said):

    geras komentaras, Laimute:)) aš tai išvis buvau sugalvojęs, kad burbulas tai patobulintas oro bučinys, kurį galima ir pagaut fiziškai:)) o burbulų kilimas yra gražus dalykas. Toks šiek tiek fantastinis peizažas.

  • Ingrida sako (said):

    Tai visgi, laukti ar nelaukti kalediskai zieminio Burbuliatoriaus ? :D

  • Laimikis.lt (author) sako (said):

    Arčiau Kalėdų bus matyt,
    o tavo pasiūlymą atsimename!
    Tiesiog kol kas ankstoka tai planuoti :)

  • Rinkinukas 10/04 (rudenio lietūs išplovė gatves) sako (said):

    […] įvykis – paskutinis šių metų burbuliatorius. Ir gaila, kad šiais metais nebebus, ir smagu, kad tai buvo jau 18tas renginys ir kad atlaikė net […]

  • theobvious sako (said):

    Ne iš burbuliatoriaus, bet gražios pasitaikė nuotraukos: http://goo.gl/SaB4
    Kaip ir į temą.

  • Laimikis.lt (author) sako (said):

    ačiū! :)

  • Laimikis » Blog Archive » Burbuliatorius / Bubble the City sako (said):

    […] Since 2009 more than 17 Lithuanian cities, and also London, Birmingham, Ulm, Neubrandenburg, Selvik, Chicago, Barcelona & Stuttgart were bubbled: 15, 14, 13+1, 12, 11, 1o, o9, o8, o7, o6, o5, o4, o3, o2, o1. In Lithuania people bubble event when it’s rainy! […]

Palik komentarą! |Leave your response!

Būk korektiškas! Be pykčio :)

Susikurk savo Gravatarą.

\