Į pradžią » Lucky Catch

Gatvės laimikiai | Lucky Catch: Laimonas

21 October 2012 4 komentarai(-ų)

Autorius: Dovilė Macijauskaitė

Another one lucky catch from this autumn – specialist of public relations Laimonas. We met him at Cathedral sq. On his free time Laimonas loves reading, bicycling and listening to music.

Dar vienas rudeninis laimikis –  viešųjų ryšių specialistas Laimonas, kurį sutikome Katedros aikštėje. Laisvalaikiu Laimonas mėgsta skaityti knygas, važinėti dviračiu bei klausytis muzikos.

Paskutinė perskaityta knyga: Robert Walser “Jakobas fon Guntenas”.

Muzika: naujausias muzikinis atradimas – Drunken Butterfly, tai italai kuriantys muziką filmams. Šiaip klausausi įvairios muzikos, o pats mėgstamiausias – elektro akustinis žanras.

Filmai: “1984” sukurtas pagal George Orwell’o knygą, taip pat “Pabėgimas iš Šaušenko”, sukurtas 1994 metais ir IMdb įvertinas pirmąja vieta. Pažiūrėjau jį būtent dėl to, tačiau nesitikėjau, kad jis bus toks geras ir taip patiks. :)

Mėgstamiausios Vilniaus vietos: jau daugelį metų nesikeičiantis bermudų trikampis – Prancūzparkis, Cafe de Paris ir ŠMC. Šiaip mėgstu mažiau intensyvias vietas. Gaila, kad Sereikiškių parkas šiuo metu uždarytas.

Internetiniai puslapiai: lietuviškas – satenai.lt, Šiaurės Atėnų puslapis. Iš užsienietiškų – muziką analizuojantis puslapis fluid-radio.co.uk.

4 komentarai(ų) | comments »

  • Ema sako (said):

    Labai žavus laimikis :)

  • CTZN sako (said):

    ir rudeniškas!
    ačiū už fluid-radio.co.uk.

  • Zivile sako (said):

    Koks mielas! :)

  • zhenia sako (said):

    Kaip visada su Laimikiu, labai matytas, bet negaliu prisiminti, kur :))

Palik komentarą! |Leave your response!

Būk korektiškas! Be pykčio :)

Susikurk savo Gravatarą.