Į pradžią » Lucky Catch

Gatvės laimikiai | Lucky catch: Mindaugas

4 August 2012 3 komentarai(-ų)

Autorius: Dovilė Macijauskaitė

This time our lucky catch is a musician, singer-songwritter and guitarist Mindaugas (The Dominoes) !

Šį kartą gatvėse pagavome dainų kūrėją, atlikėją, muzikantą, grupės The Dominoes vokalistą bei gitaristą Mindaugą!

Muzika

Su muzika Mindaugą sieja ypatingi ryšiai. Jis – dainų kūrėjas, atlikėjas, muzikantas, dalyvavęs tokiuose projektuose, kaip Spooky Campfire Stories (inde/shoegaze) ir Rainforest Puppets (post punk). Šiuo metu yra grupės  The Dominoes (indie/new wave/baroque) vokalistas bei gitaristas. Juos galite rasti čia.

Mindaugas apie naujausius savo muzikinius atradimus: „O, čia tai tikrai vienu atradimu galiu pasidalinti. Neseniai debiutinį albumą išleido grupė Alt-J iš Didžiosios Britanijos. Šiuo metu jų kūriniai daugiausia ir sukiojasi mano ausyse. Šiaip mėgstu labai įvairią muziką. Kai kas nors paklausia, ko klausau, tai atsakau, kad GEROS muzikos (kažkada seniai mane taip  pasakyt išmokė geras draugas :) ). Bet turbūt visam gyvenimui išliksiu grupės Radiohead fanas. Tai turbūt pirma grupė, kurios veiklą seku iki šiol ir klausau jų senų/naujų dainų. Kartais netgi jas groju.

Knygos ir filmai

Paskutinė perskaityta knyga buvo Carlos Castaneda „Sakmės apie jėgą“. Ši knyga apie ispanų antropologą atliekantį tyrinėjimus apie psichodelinių augalų vartojimą indėnų gentyse. O paskutinis filmas, kurį žiūrėjau buvo „God Bless America“. Labai patiko. Kartais ir aš pats pagyvenu tokiomis mintimis, kaip ir to filmo herojus.  :)

Mėgstamiausios Vilniaus vietos

Vienareikšmiškai – vieta esanti prie Tibeto skvero. Berods, ji vadinasi „Prie Galeros“. Tai mano mėgstamiausia Vilniaus vieta, nors iš tiesų mūsų mieste yra begalė gražių ir mielų kampelių.. VASARĄ. :) Žiemą, deja, viskas nusidažo viena spalva ir nebesugebi atskirti, kur žemė, kur dangus, nes jis būna visąlaik baltas/pilkas. Prieš kažkiek laiko ilgai gyvenau Stambule, Turkijoje. Šiame mieste yra labai graži vieta, vadinama Moda. Ji yra azijinės dalies rajone Kadikoy ir yra vadinama įsimylėjėlių vieta, nes visos Stambulo porelės ten susislepia romantiškai praleisti laiko. Na, ir šiaip pavieniai svajokliai pasėdėti ir pažiūrėti į Bosforo sąsiaurį, ir kitoje jo pusėje esančią Europą.

Tatuiruotės

Veidą ant kairės rankos man padarė, kai gyvenau Turkijos rytuose esančiame Tunceli miestelyje. Ta vieta buvo turbūt gražiausia iš visų, kuriose esu buvęs per visą savo gyvenimą. Ten, tarp kurdų, tatuiruotės yra labai populiaru, tad vienas žmogelis, man paprašius, padarė šią tatuiruotę, kad atsiminčiau tą vietą visam gyvenimui. O ji simbolizuoja mano vidų. Taip, kaip atrodo tas veidas – taip aš matau savo dvasią.

O medis ant rankos ir domino kaladėlė atsirado tik užvakar. Visada norėjau turėti medį ant kūno, man jie labai gražūs. Na, o domino kaladėlė – dėl mano grupės, kurioje groju.

3 komentarai(ų) | comments »

  • zhenia sako (said):

    patiko gatvėje darytas kadras.
    sudomino ir tas vidinis laimikio veidas :D įdomus žmogus.

  • Julius Narkūnas sako (said):

    Welcome please! :) Puikus laimikis.

  • wr sako (said):

    įdomiai atrodanti dvasia :)

Palik komentarą! |Leave your response!

Būk korektiškas! Be pykčio :)

Susikurk savo Gravatarą.

\